Fotoalbum

HEJ ! Du har nu forvildet dig en i en anden persons kunstneriske univers.

Lissom man møder forskellige mennesker i sin famiglie/biologiske ophavs/oprindelsespunkt, gennem livet, i toget og i Bussen, i skolen og i børnehaven, derhjemme,

kan man opleve sære og sælsomme 'påvirkninger',

der er med til at støbe ens personlighed,

til det bedre, eller nogen gange til det værre.

Mange i Danamrk, har det svært med negative påfirkninger, som foreksempel små brud, på etikette, eller almen dannelse/kaldet 'pli'/og conduite,

som for eksempel at 'lade' stavefejl smutte ind i teksten som vist uden forvarsel, men dog nu bemærket, i teksten overnfor.

Det kan være et eksempekl på de små fejltagelser der 'slipper igennem' det interne sociale filter og uddannelse man har pådraget sig som udøvende kuntsner, eller en 'rutsje-tur' i det indre univers.

At gå for tæt på sociale grænser, og til kanten af sit totale informationsbillede, kan give besværlige 'knubs' og skæve smil,

man kan 'blive' smidt ud af det bedre semlskab, eller miste sine venner og famiglie,

blot på grund 'socialt misfortået opførsel'.

Det er op til ens personlige valg, at trille gennem landskabet at udfordringer og udfordelses-mugligheder,

gennem livet,

og henholdsvis, :

'1. Indpasse Sig, (konform adfærd),

eller :

22. Gøre som det passe MIG, nu !!! - finde en ny vej gennem situationerne som de byder sig i sekvens af sin tid der går, på Jorden, i dette tilfælde.

Seneste kommentarer

21.05 | 09:44

Tak for besøg, af venner og familie, til min Reception I torsdags, den 19.ende Maj 2022, I anledning af at hjemmesiden her har rundet nu totalt akkumuleret 120.000 sidevisninger.

Og tak for gaverne

16.02 | 19:37

Yderligere haves nu stadig 2x 10.000 Reichmark's. Giv et bud, til privat E-Mail : soeren.algreenussing@Gmail.Com

01.06 | 13:17

Numed over 100.000 akkumuleret antal unikke besøgende alt ialt til dato. Tak fin fint arrangeret udbredelse af kendskab til min lidt anderledes, friske tilgang til sagerne.

27.10 | 06:20

Zimbabwe Dollar

Del siden