Kontakt for tilbud :

Vedrørende tillægskontrakter :

Du kan have brug for Ink-A-Neks, hvis du oplever at din arbejds-kontrakt ikke dækker alt det du retteligt har foretaget dig i et almindeligt lønmodtager forhold.

Som lønmodtager, er man sikret sin løn, men bonus ordninger kan være svære at rette ind efter blandede opgaver og resultater.

For opfindelser gælder mange forskellige internationale og nationale reglementer.

Retssystemet kan være langsomt og for 'snævert' til at sikre øjeblikkelig forløsning, sikkerhed, og ny energi, fra et korrekt udmålt udkomme i et forløb.

Licens kontrakter kan gælde i mange forskellige situationer og lande, og man kan normalt ikke andet end henstille til sin virksomhed at venligst udvide sit kontrakt område, hvis man går og får spekuleret et nyt projekt eller produkt, frem.

Skriv din besked her.

 
 
 
 

Seneste kommentarer

21.05 | 09:44

Tak for besøg, af venner og familie, til min Reception I torsdags, den 19.ende Maj 2022, I anledning af at hjemmesiden her har rundet nu totalt akkumuleret 120.000 sidevisninger.

Og tak for gaverne

16.02 | 19:37

Yderligere haves nu stadig 2x 10.000 Reichmark's. Giv et bud, til privat E-Mail : soeren.algreenussing@Gmail.Com

01.06 | 13:17

Numed over 100.000 akkumuleret antal unikke besøgende alt ialt til dato. Tak fin fint arrangeret udbredelse af kendskab til min lidt anderledes, friske tilgang til sagerne.

27.10 | 06:20

Zimbabwe Dollar

Del siden